Escrocherii cu opțiuni binare: Lista neagră a brokerului pentru începători

Odată cu creșterea comerțului online, escrocherii cu opțiuni binare au crescut constant. Frauda poate apărea sub diferite forme, cum ar fi brokeri necinstiți, roboți trucați, promisiuni false etc. Începători și dornici de a învăța și earn traderii sunt ținta escrocilor. Ei arată doar o situație câștigătoare pentru a atrage potențiale victime și apoi le fură din banii lor câștigați cu greu. 

Tranzacționarea opțiunilor binare este simplă. Ai doar două poziții: fie câștigi, fie pierzi. Prin urmare, escrocii profită de această simplitate și vizează rapid comercianții naivi pentru a fi bogați. În acest articol, vă vom spune tot ce trebuie să știți despre înșelătoriile binare!

Escrocherii cu opțiuni binare și lista neagră de către CFTC

De ce ar trebui să știți despre aceste escrocherii cu opțiuni binare?

Aceste condiții scad credibilitatea acestui tip de tranzacționare. Credința utilizatorilor este în scădere, opțiunile binare își pierd reputația, iar clienții creduli își pierd banii. Pe de altă parte, escrocii devin bogate datorită acestor practici fără scrupule. 

Asemenea informații solicită fiecare optiuni binare comerciantul să rămână vigilent. Realizarea unui studiu amănunțit al caracteristicilor pieței și recunoașterea modelului schemelor de înșelătorie va ajuta la evitarea și raportarea unor astfel de practici. De asemenea, examinați lista neagră a brokerului de opțiuni binare pentru mai multe informații. 

Care sunt escrocherii tipice cu opțiuni binare?

Escrocherii cu opțiuni binare sunt acelea în care escrocul ia opțiunile binare ca acoperire pentru a obține bani de la comercianți naivi și lipsiți de prudență în mod ilegitim. Opțiunile binare sunt semi-reglementate, lăsând mult loc influențelor rele.

Acești fraudatori garantează o situație profitabilă și postează fotografii cu venituri false pentru a câștiga încrederea comercianților. Din păcate, atunci când un utilizator nu acordă o atenție deosebită, își pierde suma. 

Escrocii promit luni și stele condiții de tranzacționare favorabile pentru a înșela comerciantul. Putem înțelege procedura lor de escrocherie după cum urmează:

Exemplu de escroc binar

1. Atrageți atenția potențialei victime

The lista neagră a brokerului de opțiuni binare numele arată că acești escroci creează mai multe site-uri web și profiluri. Apoi, vizează utilizatori credibili sau începători cu scheme și oferte super-profitabile. 

În cele din urmă, creează site-uri web cu aspect profesional și efectuează acțiuni precum site-uri web legitime. Ofertele și schemele lor pot determina utilizatorii neprudenți să le abordeze, ceea ce este tot ce își doresc. 

2. Adună informații și bani

Următorul lor pas este să te mențină interesat de oferta lor. Deci, acești brokeri arată capturi de ecran false ale utilizatorilor care obțin profituri masive într-un timp scurt. Cu alte cuvinte, acești brokeri vor face totul pentru a părea credibili în opinia dvs. 

Mai mult, atunci când pari interesat de ofertă, ei vă vor cere informațiile personale și vă vor depune o anumită sumă în contul XYZ. Când faceți acest lucru, ei pot răspunde sau nu în continuare. 

3. Etapa de disparitie

După depunerea banilor, îți va fi greu să-i vezi din nou. Desigur, vă puteți plânge la numărul de asistență pentru clienți al brokerului pentru a cere o rambursare. Dar, te vei întoarce cu mâna goală pentru că nimeni nu te-a forțat să închei afacerea. Prin urmare, vă veți pierde banii și încrederea în tranzacționarea cu opțiuni binare. 

Cel mai bun broker binar:
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

123455.0/5

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Trăsături ale escrocilor de opțiuni binare

Majoritatea escrocilor de opțiuni binare reprezintă trăsături similare:

Avertisment de înșelătorie privind opțiunile binare

1. Nume fictive

Escrocherii cu opțiunile binare au lucruri precum personaje fictive ca o trăsătură comună. Deci, de exemplu, puteți fi abordat de Johny Doe (nume fictiv) cu o strategie câștig-câștig pentru a câștiga bani instantaneu cu el.

2. Servicii gratuite

Această persoană va oferi servicii gratuite pentru că a făcut o avere semnificativă. În plus, sunt atât de amabili în mod natural încât nu pot păstra secrete cunoștințele și sfaturile de tranzacționare. Natura lor filantropică vrea ca toți ceilalți să se îmbogățească fără a cere nimic. 

3. Plata pentru deschiderea unui cont.

Se pare că autorul site-ului nu are nevoie de bani. Însă broker de opțiuni binare necesită o depunere inițială pentru a vă putea deschide contul. Din păcate, a nu plăti în avans înseamnă că veți pierde pietrele prețioase de a folosi strategia câștig-câștig în tranzacționarea cu opțiuni binare. 

4. Semnale inoperante

Autorul îi cere comerciantului să deschidă un cont la un anumit broker. Chiar și conturile lor deja deschise sau conturile demo pot funcționa. Apoi, escrocherul renunță la escrocherie primind bani de la broker pentru fiecare client la care face referire. 

Comerciantul își folosește depozitul de bani pentru a tranzacționa pe semnale, care de obicei sunt inoperante. Dacă funcționează și comerciantul câștigă, brokerul va pierde bani. Cu toate acestea, va preveni înșelătoria cu opțiunile binares de la îndeplinirea corectă. 

Cel mai bun broker binar:
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

123455.0/5

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Lista neagră a brokerilor de opțiuni binare

Căutați înșelătorii de opțiuni binare pe Lista roșie CFTC
Verificați această listă pentru escrocii populari de opțiuni binare! – https://www.cftc.gov/LearnAndProtect/Resources/Check/redlist.htm

Acum că suntem clari cu privire la trăsăturile și metodele utilizate de escrocii de opțiuni binare, haideți să ne uităm la câteva nume populare care le-au implementat:

Broker de opțiuni binare înșelătorie:Info:
GrandOptionDeconectat
Orice opțiuneLicența financiară pierdută
Banc De BinaryTranzacționare nereglementată
Broker MFXÎnșelătorie
Sistemul de rezervă binarÎnșelătorie
Metoda PearsonÎnșelătorie
Secret Algo BotÎnșelătorie
Opțiunea BullÎnșelătorie
TraderXPÎnșelătorie
Profit BinaryÎnșelătorie
AyrexSite-ul brokerului a dispărut aleatoriu
BinarymateSite-ul brokerului a dispărut aleatoriu
FinmaxSite-ul brokerului a dispărut aleatoriu
Swissglobaltrade.orgAvertisment de la CFTC
CloseOptionAvertisment de la CFTC

Există mult mai mulți brokeri de înșelătorie: Vă rugăm să verificați lista CFTC!

Acestea sunt câteva nume din lista neagră a brokerului de opțiuni binare. Au apărut mai multe alte escrocherii cu privire la diverși escroci. Trebuie să știi cum să eviți astfel de fraudatori. 

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Evitați escrocii de opțiuni binare:

Evitați escrocii de opțiuni binare

Priviți următoarele puncte atunci când sunteți abordat de un comerciant de opțiuni binare care vă va informa cum să faceți bani instantaneu:

  1. Impingând serviciile în mod agresiv

Dacă un comerciant își împinge în mod agresiv serviciile de tranzacționare asupra dvs. și continuă să insiste să depună bani pentru contul de tranzacționare, evitați astfel de comercianți. Profiturile bune fără riscuri și garantate în tranzacționarea cu opțiuni binare nu sunt viabile din cauza naturii lor. 

  1. Strategii nesolicitate câștig-câștig tot timpul

Dacă vă oferă în continuare strategii și semnale câștig-câștig în tranzacționarea cu opțiuni binare fără o perioadă de probă pentru strategiile de testare, asigurați-vă că le analizați antecedentele. Astfel de strategii se concentrează de obicei pe drenarea depozitului. 

  1. Neascultarea autorităților de reglementare financiare

Dacă acești comercianți nu se supun autorităților de reglementare financiare, nu trebuie să le acordați atenție. Verifică-le licențele pentru că escrocherii cu opțiuni binare au de obicei certificări și licențe de la organizații cu o reputație dubioasă. Mai mult, aceste organizații se pot afla într-o zonă offshore. 

  1. Nicio informație esențială

Acești escroci nu vor publica în mod deschis detalii despre numele oficial al companiei, adresa juridică, informațiile despre jurisdicție sau datele de contact pe site-ul lor. 

  1. Recenzii negative

Când vine vorba de bani, nu ar trebui să aveți încredere niciodată în sursele online cu recenzii negative grele. Dacă observați mai multe recenzii cu oameni care își descriu experiența cu un broker fraudulos care întreprinde escrocherii cu opțiuni binare, stați la kilometri distanță de ei. 

Cu excepția cazului în care acești escroci de opțiuni binare se feresc de reglementările stricte, ei nu vor înceta să apară. Prin urmare, cunoașterea avertismentelor și a consecințelor escrocherii este esențială pentru comercianți și fraudatori.

Avertismente ale autorităților de reglementare pentru escrocherii binare:

Autoritățile americane de reglementare pentru opțiunile binare includ Securities and Exchange Commission (SEC) și Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Ambele autorități au emis măsuri de precauție, alerte și instrucțiuni în acest sens escrocherii online cu opțiuni binare în creștere. 

  • SEC le oferă investitorilor alerte care le permit investitorilor să știe cum să fie în siguranță
  • În mod similar, CFTC oferă consultanță privind opțiunile binare împotriva fraudei

Aceste avertismente includ semnificația și explicația contractelor binare. Mai mult, conține diferențe între diferitele contracte de opțiuni. În plus, alertele îi atenționează pe investitori cu privire la următoarele cu privire la escrocherii opțiunilor binare:

  1. În timp ce unele opțiuni binare funcționează în conformitate cu reglementările SUA, multe se întâmplă pe platformele de tranzacționare online. Este posibil ca aceste platforme de tranzacționare pe internet să nu adere neapărat la legile de reglementare aplicabile ale autorităților americane. În plus, ei pot face activități ilegale. 
  2. Să presupunem că un investitor cumpără opțiuni binare de la o persoană sau entitate care nu este înregistrată la autoritatea de reglementare din SUA sau a fost sub supravegherea autorității de reglementare din SUA. În acest caz, este posibil ca aceștia să nu beneficieze de toate beneficiile oferite de legile federale privind valorile mobiliare și mărfurile. Aceste legi protejează investitorii, iar unele remedii și măsuri de protecție sunt doar pentru ofertele înregistrate. 

Investitorii trebuie să verifice următoarele măsuri de precauție:

  1. Platforma de tranzacționare a opțiunilor binare este o piață contractuală desemnată de site-ul CFTC.
  2. SEC oferă un sistem EDGAR pentru ca investitorii să verifice dacă platforma de tranzacționare cu opțiuni binare a înregistrat oferta și vânzarea produsului cu SEC
  3. Investitorii pot vedea site-ul SEC cu privire la schimburi pentru a determina dacă platforma dvs. de opțiuni binare este o bursă înregistrată. De asemenea, puteți căuta în lista lor pentru a găsi produsele de opțiuni binare enumerate.

Cele mai noi anunțuri ale CFTC pot fi găsite aici: https://www.cftc.gov/PressRoom/PressReleases/8555-22

Cel mai bun broker binar:
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

123455.0/5

Pocket Option - Comerț cu profituri mari

  • Acceptă clienți internaționali
  • Plăți mari 95%+
  • Platformă profesională
  • Depuneri rapide
  • Social Trading
  • Bonusuri gratuite
(Avertisment de risc: tranzacționarea este riscantă)

Diferite metode de înșelătorie a opțiunilor binare

Diferitele tipuri de înșelătorie de opțiuni binares întreprinse sunt după cum urmează:

1. Tranzacționare gestionată

Unii escroci se vor oferi să facă totul pentru tine, inclusiv tranzacționarea propriu-zisă. Singurele lor solicitări ar fi să vă alimenteze contul, astfel încât să poată continua să câștige profituri sau să acopere pierderile. Cu toate acestea, atunci când vă retrageți banii, devine dificil și imposibil. 

2. Abordare rece

Abordarea rece include apelarea sau trimiterea de e-mailuri, care sunt nesolicitate. Brokerul escroc vă va contacta din senin pentru a vă înscrie pe platforma lor. În schimb, dacă aveți deja un cont pe o anumită platformă, un așa-numit broker Senior v-ar putea suna pentru a vă informa despre direcția tranzacției. 

Rețineți că niciun broker de renume și legitim nu vă va aborda în acest fel. 

3. Publicitate mincinoasă

Mulți reprezentanți ai escrocului pot arăta un stil de viață luxos și luxos prin intermediul rețelelor sociale. Cu ajutorul bloggerilor populari și a reclamelor media direcționate, aceștia vor stârni interesul comercianților.

Pe Youtube, acești escroci vor arăta povești de succes, de obicei false, și videoclipuri care arată super-profituri departe de realitate. Este o modalitate de a câștiga credibilitatea potențialilor investitori. În plus, aceștia pot publica povești false de succes și rapoarte profitabile pe forumuri comerciale și își pot face publicitate serviciilor de management al încrederii. 

4. Manipularea prețurilor

Escrocherii cu opțiunile binare poate observa manipularea prețului de către broker. Ceea ce fac ei este să vă solicite să tranzacționați cu opțiuni binare. Ați putea presupune că vă depuneți banii la bursa reală. Cu toate acestea, brokerul își rezervă dreptul de a le stabili prețurile, ceea ce le oferă puterea de a manipula numerele în favoarea lor. Astfel, utilizatorul nu primește nimic din tranzacție. 

5. Ponzi și scheme piramidale

Un alt mod popular de a efectua înșelătorie cu opțiuni binares este piramidă și scheme Ponzi. Prima metodă presupune găsirea de recruți pe care aceștia vor câștiga un comision. Fiecare persoană care semnează trebuie să plătească o taxă de abonament. 

Devine profitul pentru oamenii din vârful piramidei. Pe de altă parte, oamenii de la capătul inferior al structurii nu reușesc să câștige nimic, deoarece în loc de investiții reale, găsirea de recruți devine tranzacția lor. 

Schemele Ponzi diferă de piramidă, deoarece acești escroci vor face publicitate în mod agresiv tranzacțiilor binare într-un timp scurt. Apoi, ei vor cere investitorilor un avans minor și chiar le vor plăti profiturile promise pentru a-și arăta succesul. 

Ajută la câștigarea încrederii clienților, ceea ce ajută în continuare la recrutarea mai multor oameni. Odată ce au investit suficienți oameni, escrocii vor fugi cu banii, fără a lăsa niciun semn. 

Este un model general pe care îl va folosi lista neagră obișnuită a brokerului de opțiuni binare. Cu toate acestea, îl puteți evita efectuând cercetări amănunțite și cunoscând numele brokerilor pe lista neagră.

Cum să te protejezi împotriva brokerilor de înșelătorie a opțiunilor binare?

Dacă vă întrebați despre modalitățile de a sta departe de brokerii de opțiuni binare lista neagra, luați în considerare următoarele puncte:

1. Utilizați un broker reglementat

Primul lucru la care trebuie să evitați să cădeți pradă escrocherii cu opțiuni binare este de a verifica asocierea cu un broker înregistrat și de a verifica licența lor de reglementare. Site-ul lor web ar trebui să indice clar și transparent aceste informații.

Cu un broker nereglementat, banii tăi nu vor avea nicio protecție dacă lucrurile se încurcă. Fără să încalce legea, ei pot face lucruri rele. Nu este sigur că un broker nereglementat va efectua o înșelătorie. Cu toate acestea, trebuie să rămâneți în siguranță, rămânând pe platforma reglementată.

Bine de stiut!
Organismul de reglementare financiară diferă pentru fiecare țară și încearcă să mențină bune practici de tranzacționare în rândul brokerilor. Cele mai importante agenții de reglementare care guvernează tranzacțiile cu opțiuni binare și escrocherii includ Malta MFSA, Commodity Futures Trading Commission (SUA), Comisia pentru Bursa de Valori Mobiliare din Cipru (Cipru), etc. 

Mulți brokeri de opțiuni binare pot fi offshore, iar verificarea acestora poate fi o provocare. De exemplu, pot da nume și adrese false. Ei pot prezenta chiar și o licență de la un organism de reglementare fals. Prin urmare, efectuarea unei cercetări adecvate înainte de a investi este extrem de critică. 

De asemenea, chiar dacă comerciantul de opțiuni binare este legitim, legile țării offshore pot să nu fie stricte. Prin urmare, poate duce la probleme în viitor, pe care trebuie să le înțelegeți în prealabil din punctul de vedere al legii. 

2. Fii la curent cu marketingul dubios

Escrocii de opțiuni binare vor oferi publicitate dubioasă pentru a atrage investitori în schema lor. Prin urmare, vor prezenta rentabilitate semnificativă a investițiilor, profituri garantate etc. și nu vor prezenta niciun risc. Cu toate acestea, în calitate de comerciant diligent, trebuie să știți că nimeni nu poate oferi profituri garantate în scena opțiunilor binare imprevizibile, mai ales în câteva zile de la tranzacționare. 

Reclamele direcționate ale brokerilor duși pe rețelele sociale ar putea arăta stiluri de viață fanteziste și capturi de ecran false cu câștiguri. Cu toate acestea, acestea nu ar trebui considerate ademenitoare, ci înșelătoare. De asemenea, recenziile false ale celebrităților, mărturiile economiștilor etc., nu ar trebui niciodată luate în considerare. 

Bine de stiut!
Mai mult, mai multe escrocherii cu opțiuni binare încep cu acordarea de bonusuri de depunere prea bune pentru a fi adevărate pentru clienții noi. Această generozitate excesivă ar trebui să fie o măsură de precauție. Mai mult, nu veți fi niciodată abordat prin apeluri și e-mailuri reci de un broker reputat și legitim. Cererea de plăți imediate poate fi, de asemenea, un semnal roșu. Dacă primiți și e-mailuri nesolicitate de la escroci care susțin că aveți un cont la ei, ștergeți-le imediat. 

3. Verificați autenticitatea site-ului web

Un site web care funcționează prost sau un design prost este un semnal roșu principal. Cu toate acestea, chiar și site-urile web cu aspect profesional pot fi înșelătoare, deci este o măsură inexactă. Mai mult, a broker de opțiuni binare legitime va oferi detalii aprofundate despre taxe, prețuri și plăți online. Citirea literei mici vă va informa despre orice taxe ascunse.

Când te uiți la rentabilitatea investiției și la structura plăților, s-ar putea să realizezi că prima este supraevaluată, în timp ce cea din urmă duce la o pierdere netă pentru utilizator. Astfel de detalii nepotrivite arată că brokerul nu este de încredere. Unii brokeri pot, de asemenea, să împiedice investitorii să retragă bonusurile de depozit din conturile lor.

Bine de stiut!
Un broker de opțiuni binare poate, de asemenea, să facă o înșelătorie spunând că prețurile lor nu reflectă prețurile reale ale pieței. De obicei, înseamnă că brokerul efectuează o înșelătorie pe cheltuiala clienților prin manipularea prețurilor. În cele din urmă, este posibil să fiți expus riscului unei escrocherii opțiunilor binare dacă brokerul nu dezvăluie riscurile complete implicate în tranzacție și promite o rată scăzută de eșec. 

4. Cercetați amănunțit

Puteți cerceta în detaliu brokerul și tranzacția în cauză, uitându-vă la recenziile clienților. Deși câteva recenzii negative de la clienți nemulțumiți sunt comune, nu ar trebui să puneți bani acolo unde nu puteți vedea decât mărturii negative. 

Acordați atenție recenziilor care spun că utilizatorii nu și-au putut retrage bani din conturile lor sau că stâlpii au fost mutați în mod arbitrar. Mai mult, verificați sursa recenziilor, fie că sunt oficiale sau false.

Merită timpul să verificați lista neagră a brokerului de opțiuni binare. În plus, puteți obține liste de la organismele oficiale de reglementare și alte site-uri web cu detalii despre acțiunile legale restante împotriva brokerilor.

5. Suport pentru clienți

Un broker de opțiuni binare atent și reputat va oferi echipe de asistență pentru clienți ușor de contactat. Cu o echipă excelentă de asistență pentru clienți, puteți fi sigur că vă veți satisface nevoile fără probleme. Pe de altă parte, escrocii de opțiuni binare vă vor face dificil să ajungeți la ei și vor comunica doar prin aplicații de mesagerie, dacă da. 

6. Câteva semne de avertizare suplimentare

Fiți atenți la aceste semnale roșii suplimentare care vă avertizează împotriva motivelor rele ale brokerilor:

  • Oferta a reușit să tranzacționeze și să pretindă profituri garantate
  • Niciun răspuns la informațiile, interogările și mesajele dvs
  • Site-ul web nu are certificat SSL
  • Premii false, evaluări și mărturii promovate pe diverse platforme
  • Fie nicio adresă fizică la sediul lor, una greu de găsit sau un fals complet
  • Plăți acceptate numai în bitcoin sau cripto

Concluzie: fiți conștienți de escrocherii binare!

Escrocherii cu opțiuni binare sunt larg răspândite și continuă să crească în era digitală. Din păcate, chiar și cu legi stricte, găsirea sursei și originii acestor escroci larg răspândite este o provocare. Prin urmare, investitorii ar trebui să rămână întotdeauna în alertă maximă în timp ce se angajează tranzacționarea cu opțiuni binare

Opțiunile binare sunt un instrument de securitate minunat cu un potențial considerabil. Din păcate, aceste escrocherii îi dăunează reputației, dar cu diligența și fără a răspunde la „îmbogățiți-vă repede”, utilizatorii se pot proteja pe ei înșiși și banii lor. 

➨ Înscrie-te cu cel mai bun broker binar Pocket Option acum!

(Avertisment de risc: capitalul dumneavoastră poate fi în pericol)

Întrebări frecvente – Cele mai puse întrebări despre înșelătoriile brokerilor de opțiuni binare:

Următoarele întrebări sunt câteva întrebări frecvente ale diferiților utilizatori:

Ajutor! Am fost înșelat în tranzacționarea cu opțiuni binare. Ce ar trebuii să fac?

Dacă ești cineva care a căzut într-un escrocherii cu opțiuni binare capcană, ar trebui să faceți următoarele lucruri:
1. Ar trebui să depuneți o revendicare oficială brokerului pe baza reglementărilor aplicabile. Ar trebui să urmeze instrucțiunile de format și calendar conform regulilor organismului de reglementare pentru depunerea cererilor. 
2. Ar trebui să aveți documentele și materialele care dovedesc acțiunile ilegale ale brokerilor. Fiecare material ar trebui să dovedească modul în care au încălcat regulile de reglementare și acordul clientului și să-și arate vinovăția. 
3. Conform intervalului de timp stabilit de agențiile de reglementare, așteptați răspunsul brokerilor la acuzațiile și reclamațiile dvs.
4. Dacă nu există niciun răspuns sau este nesatisfăcător, ar trebui să contactați organismul de reglementare care ghidează activitățile brokerilor.
5. Ar trebui să încercați să retrageți toate fondurile din contul dvs. de tranzacționare înainte de a primi un răspuns de la broker sau de la autoritatea de reglementare. Revendicarea în așteptare poate dura săptămâni și luni pentru a procesa și a oferi un rezultat. Deci, comercianții ar trebui să fie pregătiți. 

Ce riscuri așteaptă în timpul tranzacționării cu opțiuni binare?

Opțiunile binare sunt o tranzacție duală. Puteți primi mai mult decât ați investit sau nu puteți primi bani. Nu există altă opțiune, iar predicția este cel mai bun pariu. Cu toate acestea, unele escrocherii cu opțiuni binare beneficiază de lacunele lor de tranzacționare și reglementare. 
De obicei, riscul este să-ți pierzi toți banii. Cu toate acestea, o analiză atentă a pieței și regulile de gestionare a banilor vă pot ajuta să preveniți această situație. 

Sunt toți brokerii offshore artiști și escroci? Cum să fac distincția între băieții buni și cei răi?

Având în vedere numeroasele opțiuni de pe piață, poate fi extrem de dificil să găsești un broker de încredere, care să se ocupe cu atenție de nevoile tale. Cu toate acestea, nu înseamnă că le pui pe toate într-un coș negru, să nu le mai atingi niciodată. 
Dacă alegerea dvs. este tranzacționarea cu opțiuni binare, faceți-o cu încredere, cercetare de piață aprofundată și verificarea autenticității. O abordare prudentă și sensibilă va preveni orice accident. 
Dacă sunteți contactat de un broker, încercați să investiți minim sau să solicitați o perioadă de probă până când verificați sursa. Brokerii offshore nu sunt toți escroci, iar un ochi vigilent poate face diferența între cele două. 

Despre autor

Percival Knight
Sunt un comerciant de opțiuni binare cu experiență de mai bine de zece ani. În principal, schimb tranzacții de 60 de secunde la o rată de succes foarte mare. Strategiile mele preferate sunt folosirea sfeșnicelor și a erupțiilor false

Scrie un comentariu